AMICI MIEI

AMICI MIEI snelle levering aan huis of op het werk

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 339 beoordelingen
19 jun 2018 om 6:39 De pasta had heel weinig smaak en de bezorgtijd liep een kwartier uit.
18 jun 2018 om 11:55 Verkeerde bestelling gekregen (dus 1,5 euro te veel betaald). Weinig smaak, geen kaas bij de pasta.
15 jun 2018 om 21:51 Verkeerde pizza en drank werd 30 min over tijd geleverd (1u30 na bestelling). Eten over algemeen wel lekker maar zeer teleurgesteld over service. :(
11 jun 2018 om 21:35 Veel te lang wachten. Kon voor de beoordeling zelfs de optie 100 minuten niet aanduiden. Dat zegt al iets.
11 jun 2018 om 21:04 matige pizza, lang moeten wachten
11 jun 2018 om 8:03 Delivery took more than 2 hours for 1 pasta
10 jun 2018 om 14:45 I said I didn't want vegetables, and they ignored it. Also, when I had Escalope Milanesa at the restaurant a few months ago, the filet came with sauce and there was no sauce in it today, and instead of fries they sent spaghetti!!!!!
8 jun 2018 om 20:07 Had een spaghetti zonder kaas besteld. Geleverd: een spaghetti met kaas
4 jun 2018 om 23:37 The pizza was very terrible. It was burned, there wasn’t mozzarella on it and the pasta of the pizza was raw. I think that pizza was frozen or precooked. I’m Italian so I can tell. Thanksfully the delivery girl was very nice.
2 jun 2018 om 12:10 Ik had om 20u15 mijn bestelling geplaatst om mijn pizza te ontvangen tegen 21u. Ik heb mijn pizza pas ontvangen om 21u45. Na het lang wachten was de teleurstelling des te groter dat de pizza niet meer super warm was en dat de bodem ook heel taai was.
1 jun 2018 om 9:58 Pizza's werden snel geleverd en waren lekker! Dit gaan we nog doen.